MOBILITY

Opis vadbe Mobility

Vadba Mobility predstavlja osnovo za varno izvajanje vseh ostalih vadb, zato je ne bi smeli zanemarjati. Za vas jo organiziramo prav z namenom, da zapolnite še zadnje manjkajoče dele sestavljanke zdravega aktivnega življenja. Ker vadba ni intenzivna, je primerna za ogrevanje pred vadbo, ohlajanje po njej, ali pa kot samostojna vadba za tiste, ki bi radi bolj mobilno telo. Vadba Mobility združuje jogo, pilates in nekatere druge vaje za razvoj gibljivosti in ravnotežja.

PRVI TRENING JE ZATE BREZPLAČEN!

Te zanima, kako je videti trening pri nas? Naredi nekaj dobrega zase in ga preizkusi. Prva ura skupinske vadbe ali fitnes treninga je zate brezplačen.

Kako vadba Mobility poteka?

  • Pri vadbi uporabljamo masažne valje, ki prekrvavijo mišice, jih zmehčajo, povečajo amplitude gibov v sklepih in pospešijo regeneracijo. Za zdravo telesno držo in ustrezen tonus mišic trebuha, zadnjice in hrbta, poskrbimo z vajami za stabilizacijo trupa. Za popoln rezultat mobilnosti, pa ob koncu vadbe naredimo še nekaj vaj za raztezanje. Na vadbi vas naučimo tudi uporabe osnovnih dihalnih tehnik in izvajanje pravilnih položajev joge. Seznanimo pa vas tudi z zelo učinkovitimi tehnikami sproščanja in samomasaže.

Mobility-2

Kaj lahko z vadbo
Mobility dosežeš?

MOBILNOST CELEGA TELESA

Ta oblika vadbe je izjemnega pomena predvsem za izboljšanje gibljivosti, ravnotežja, stabilizacije trupa in posledično večjo mobilnost celotnega telesa. Z njo lahko popravimo telesne nesimetrije, zakrčenost mišic, nestabilnost sklepov, telesno držo in še marsikaj. To je vadba, ki nam omogoča predvsem povečanje gibljivosti, motorike in koordinacije.

ALI JE VADBA APOLON MOBILITY PRIMERNA ZATE?

Vadba je primerna tako za ženske, moške, rekreativce ter tekmovalne športnike, ne glede na starost in fizično zmogljivost.