O NAS

apolon-gym-o-nas-2

Center Apolon Gym združuje izkušeno in profesionalno ekipo trenerjev

KI SI PRIZADEVA, DA TE PRIPELJE DO TVOJEGA OPTIMALNEGA NAPREDKA

Posebnost naših trenerjev je, da vam najprej pozorno prisluhnejo in vas v nadaljevanju vztrajno motivirajo za dosego zastavljenih ciljev.

Pri nas se zavedamo, da je včasih težko začeti in morda še težje vztrajati. Pravzaprav ni pomembno, ali želite povečati gibljivost, moč, vzdržljivost, kondicijo ali izgubiti kakšen odvečen kilogram. Pri nas vas ves čas spodbujamo, motiviramo in treninge prilagajamo glede na vaše sposobnosti in omejitve.

Ko prestopiš prag našega centra

SE V TRENUTKU POČIUTIŠ KOT DEL LJUBEČE DRUŽINE

Prijazni receptorji, ki vas kličejo po imenu, ekipa trenerjev, ki pozna vaše cilje in naši člani, ki vas bodo prijateljsko spodbujali že na prvem treningu.

Apolon Gym ni samo prostor za rekreacijo. Je prostor, kjer boste zlahka odklopili od vsakdanjih skrbi ter si nabrali energijo za premagovanje osebnih in poslovnih izzivov. Je prostor, kjer boste stkali trdne prijateljske vezi.

Spoznaj našo super ekipo!

apolon-gym-ekipa-iztok-tivadar

Iztok Tivadar

LASTNIK IN TRENER
- diplomirani trener fitnesa
- lastnik in trener v Apolon Gym
-opravljen tečaj klasične masaže
S športom sem tako rekoč zrasel in predstavlja pomemben del mojega življenja. Začetno spoznavanje z različnimi športnimi panogami mi je na začetku predstavljalo druženje z sovrstniki, igro in zabavo, kasneje pa me je privedlo na Fakulteto za šport v Ljubljani, kjer sem se podrobneje spoznal z osnovnimi načeli treniranja, podajanja znanja ter veliko znanosti, ki so povezane s športom in človekom. Odločil sem se, da je to pot, ki ji moram v življenju slediti. S pridobljenim znanjem sem začel delovati v različnih fitnes centrih. Potem sva s poslovnim partnerjem ustanovila Apolon vadbeni center. Poslovni partner se je kasneje umaknil iz posla, sam pa sem leta 2019 odkupil in pod svoje okrilje vzel tudi sosednji fitnes Natural. Sedaj oba centra vodim pod enotnim imenom Apolon Gym. Strankam pomagamo pri vzpostavljanju zdravega načina življenja in boljšega počutja. Moja želja je deliti svoje znanje in izkušnje ter pomagati ljudem pri uresničevanju svojih ciljev po boljšem in vitalnejšem življenju. Eden od ciljev je tudi učenje samostojnega ter predvsem varnega treniranja. Svoje znanje redno nadgrajujem in dopolnjujem z udeleževanjem različnih seminarjev in kongresov. Še kako dobro vem, da se današnji človek niti ne zaveda, kako pogosto se pritožuje nad bolečinami gibalnega sistema, zato sem opravil tečaj klasične masaže, s katero lahko ublažimo zdravstvene težave, ohranjamo zdravje in zagotavljamo dobro počutje.
apolon-gym-ekipa-robi-janezic

Robi Janežič

FITNES TRENER
Sem Robi Janežič, šport je moja stalnica že celo življenje in tu sem da vam ga pomagam vključiti tudi v vaše. V Apolon gymu 24/7 me boste našli za receptorskim pultom, pri osebnih treningih, semi privat vadbah ter tudi na skupinskih vadbah. Ponudil vam bom karseda strokovno obravnavo in s tem dvig kvalitete vašega življenja.
apolon-gym-ekipa-pia

Pia

TRENERKA
Sem ((dipl.))aplikativna kineziologinja, velika ljubiteljica narave, plesa, obiskov gora, joge in potovanj. Šport me spremlja že od malih nog, poleg športnih aktivnosti pa me zanima delovanje človeškega telesa. Rada se izobražujem v tej smeri in udeležujem različnih delavnic. Narejen imam tečaj klasične in športne masaže in sem vaditeljica skupinskih vadb, vadb za starejše, vadb za otroke in individualnega kineziološkega programa. Po končanem dodiplomskem študiju se želim izobraževati še naprej. Moj glavni cilj je prenesti ljudem veselje do gibanja ter jih seznaniti s pomembnostjo vsakodnevne aktivnosti. Z različnimi vadbami in pristopi želim izboljšati počutje posameznika.