ŠPORTNE URICE IN ROJSTNI DNEVI

Aktivno in zabavno preživljanje prostega časa!

Športne urice za otroke

Sobotne športne urice so namenjene otrokom starim od 3-5 let in drugi skupini 5-7 let. Glavni cilj je otroke seznaniti kako pomembno je gibanje in jim omogočiti varno aktivnost pod vodstvom trenerja. Na športnih uricah se bomo skozi igre, osnovnih gibanj ter drugih elementov (poligoni, gimnastični elementi, žoga…) seznanili z novimi gibalnimi vzorci, ki jih bodo otroci uporabili tudi v vsakdanjih izzivih. Vedno več dokazov je, da gibanje otrok pozitivno vpliva na njihov razvoj. Aktivnost spodbuja motorične sposobnosti, koordinacijo, ravnotežje, moč in hitrost. Spoznavanje novih ljudi in okolje skozi športno aktivnost spodbudita socialne veščine in osebnostno rast.

Otroški rojstni dnevi

🎉Še ne veste, kje boste pripravili rojstnodnevno praznovanje za vašega otroka?

🎉Nimate dovolj velikega prostora, kamor bi lahko povabili vse otrokove prijatelje?

🎉Vas skrbi, da vas bo še cel naslednji dan bolela glava zaradi otroškega dretja, poleg tega pa boste morali še vse sami pripraviti in pospraviti?

Super praznovanje in organizacijo zaupajte nam!

Praznovanje, kI se bodo otroci še dolgo spominjali, vi pa boste imeli 3 ure samo zase.
 

Naša telovadnica je dovolj velika, da se bodo lahko vaši otroci znoreli, vi pa boste teh nekaj uric izkoristili zase. Pozabite na vpitje in pospravljanje, ki vas čaka po zabavi. Tukaj smo, da vam pomagamo in vašemu otroku omogočimo nepozabno zabavo, o kateri bodo govorili še nekaj časa. Razne športne igre, lovljenja, štafete, nogomet, košarka, vlečenje vrvi, in še in še.  

Pokličite nas na 040 371 761 (@iztoktivadar ) ali pa nam pišite na info@apolon-gym.si, da se dogovorimo za termin.