BANANIN KRUH

Če se vam doma nabirajo dotrajane banane, jih nikar ne mečite stran, ampak si iz njih pripravite slasten bananin kruh,

ki služi kot prigrizek med obroki, malica lahko pa tudi kot sladica.

Primerno shranjen v hladilniku pa se vam bo obdržal cel teden!

Kar v redu za stare, dotrajane banane, ki so že skoraj romale stran, kajne? 🙂

Pri bananinem kruhu je pravilo, da bolj stare in zrele so banane, boljši in slajši bo končni izdelek.

Spodaj vam dajemo na voljo naš recept, ki ne vsebuje nič sladkorja (samo naravno prisotnega), dodane so tudi sirotkine beljakovine, lahko pa dodate poljubne sestavine, ki so vam ljube, kajti bananin kruh pride dober skorajda z vsem.

Sestavine zmešate skupaj, daste v namaščen pekač in pečete 40-45 min na 180 stopinj.

Pa dober tek 😉

Recept pripravil & spekel:

Luka Janežič @lukacoaching

Tags: No tags